onlinepoker rss

Dagelijks het laatste pokernieuws voor jou geselecteerd!

Feyenoord gaat Jens Toornstra een nieuw contract aanbieden

Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel hoopt snel om de tafel te gaan met middenvelder Jens Toornstra. De Rotterdammers willen namelijk langer met hem door. Het contract zou met één of twee jaar verlengd moeten worden. De 27-jarige rechtspoot staat nog onder contract tot de zomer van 2018, maar Feyenoord ziet in de aanvallende […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feyenoord gaat Jens Toornstra een nieuw contract aanbieden

Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel hoopt snel om de tafel te gaan met middenvelder Jens Toornstra. De Rotterdammers willen namelijk langer met hem door. Het contract zou met één of twee jaar verlengd moeten worden. De 27-jarige rechtspoot staat nog onder contract tot de zomer van 2018, maar Feyenoord ziet in de aanvallende […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *