onlinepoker rss

Dagelijks het laatste pokernieuws voor jou geselecteerd!

‘Ajax onderhandelde met Derrick Luckassen’

In de afgelopen transferperiode heeft Ajax geinformeerd naar Derrick Luckassen. De Amsterdammers wilden hem graag overnemen van AZ maar eerst moest de transfer van Davinson Sanchez worden afgerond. De verdediger koos uiteindelijk voor een contract bij PSV. Eerder was het management van de verdediger annex middenvelder, die vorig seizoen voor AZ speelde in het AFAS […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax onderhandelde met Derrick Luckassen’

In de afgelopen transferperiode heeft Ajax geinformeerd naar Derrick Luckassen. De Amsterdammers wilden hem graag overnemen van AZ maar eerst moest de transfer van Davinson Sanchez worden afgerond. De verdediger koos uiteindelijk voor een contract bij PSV. Eerder was het management van de verdediger annex middenvelder, die vorig seizoen voor AZ speelde in het AFAS […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *