OFFICIEEL: Feyenoord komt met prachtig nieuws

Mooi nieuws bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben namelijk een akkoord weten te bereiken met Tyrell Malacia over een nieuw contract. Hij staat nu tot 2023 onder contract bij de club uit Zuid. Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Feyenoord weer een speler uit de eigen jeugdopleiding voor lange tijd heeft gebonden. “Het vastleggen […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord komt met prachtig nieuws appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
OFFICIEEL: Feyenoord komt met prachtig nieuws

Mooi nieuws bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben namelijk een akkoord weten te bereiken met Tyrell Malacia over een nieuw contract. Hij staat nu tot 2023 onder contract bij de club uit Zuid. Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Feyenoord weer een speler uit de eigen jeugdopleiding voor lange tijd heeft gebonden. “Het vastleggen […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord komt met prachtig nieuws appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!