BREAKING: Enorme aanbieding voor Justin Kluivert

Volgens het Algemeen Daglad heeft Justin Kluivert een enorme aanbieding opzak van het Engele Manchester United. Hij heeft bij Ajax nog een contract tot 2019 en de Amsterdammers hebben aangegeven deze graag te willen verlengen. De krant onthult op donderdagmorgen: “Volgens ingewijden is het zeker geen uitgemaakte zaak dat Kluivert daadwerkelijk vertrekt. Voor zijn sportieve […]

The post BREAKING: Enorme aanbieding voor Justin Kluivert appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: Enorme aanbieding voor Justin Kluivert

Volgens het Algemeen Daglad heeft Justin Kluivert een enorme aanbieding opzak van het Engele Manchester United. Hij heeft bij Ajax nog een contract tot 2019 en de Amsterdammers hebben aangegeven deze graag te willen verlengen. De krant onthult op donderdagmorgen: “Volgens ingewijden is het zeker geen uitgemaakte zaak dat Kluivert daadwerkelijk vertrekt. Voor zijn sportieve […]

The post BREAKING: Enorme aanbieding voor Justin Kluivert appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!