‘Mark van Bommel wil speler van Saudi-Arabie naar PSV halen’

Mark van Bommel zou bij de clubleiding hebben aangedrongen met het halen van Salman Al-Faraj. Een 28-jarige middenvelder van Al-Hilal. Dit weet het medium Akhbaar24  te melden. Van Bommel kent Al-Faraj goed, want de twee werkten anderhalf jaar samen bij de nationale ploeg van Saoedi-Arabië, waar Van Bommel assistent was van toenmalig bondscoach Bert van […]

The post ‘Mark van Bommel wil speler van Saudi-Arabie naar PSV halen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Mark van Bommel wil speler van Saudi-Arabie naar PSV halen’

Mark van Bommel zou bij de clubleiding hebben aangedrongen met het halen van Salman Al-Faraj. Een 28-jarige middenvelder van Al-Hilal. Dit weet het medium Akhbaar24  te melden. Van Bommel kent Al-Faraj goed, want de twee werkten anderhalf jaar samen bij de nationale ploeg van Saoedi-Arabië, waar Van Bommel assistent was van toenmalig bondscoach Bert van […]

The post ‘Mark van Bommel wil speler van Saudi-Arabie naar PSV halen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!