Feyenoord-supporters halen snoeihard uit: ‘Waardeloze en luie speler’

Vandaag werd bekend dat Sofyan Amrabat de overstap maakt naar Club Brugge. Diverse supporters zijn blij met deze ontwikkeling. Kijk hieronder naar enkele reacties via Twitter. Officieel 🤝 | Sofyan Amrabat vertrekt naar @ClubBrugge: Details ➡️ https://t.co/ixhxl08lY2 #Feyenoord pic.twitter.com/eHSLArE9k8 — Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) August 24, 2018 Bedankt??? Voor wat? – bedankt dat je nooit een […]

The post Feyenoord-supporters halen snoeihard uit: ‘Waardeloze en luie speler’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!