Hakim Ziyech doet Ajax-fans absolute transferbelofte

Hakim Ziyech blijft behouden voor Ajax. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een sterk verbeterde aanbieding en heeft tevens iets te zeggen tegen de supporters. In gesprek met Ajax TV doet Ziyech namelijk een absolute belofte: “In de winter vertrek ik sowieso niet.” Er werd rekening gehouden met een winterse poging van AS Roma, dat […]

The post Hakim Ziyech doet Ajax-fans absolute transferbelofte appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Hakim Ziyech doet Ajax-fans absolute transferbelofte

Hakim Ziyech blijft behouden voor Ajax. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een sterk verbeterde aanbieding en heeft tevens iets te zeggen tegen de supporters. In gesprek met Ajax TV doet Ziyech namelijk een absolute belofte: “In de winter vertrek ik sowieso niet.” Er werd rekening gehouden met een winterse poging van AS Roma, dat […]

The post Hakim Ziyech doet Ajax-fans absolute transferbelofte appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!