‘Fran Sol geeft nu al transferantwoord aan Feyenoord’

Mocht Nicolai Jorgensen op korte termijn vertrekken bij Feyenoord dan willen de Rotterdammers Fran Sol halen als zijn vervanger. Hij scoort momenteel aan de lopende band bij Willem II. Volgens het medium Migrantes del Balón heeft Sol achter de schermen al aangegeven dat hij graag naar Feyenoord wil vertrekken. De Spanjaard beschikt over een contract […]

The post ‘Fran Sol geeft nu al transferantwoord aan Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Fran Sol geeft nu al transferantwoord aan Feyenoord’

Mocht Nicolai Jorgensen op korte termijn vertrekken bij Feyenoord dan willen de Rotterdammers Fran Sol halen als zijn vervanger. Hij scoort momenteel aan de lopende band bij Willem II. Volgens het medium Migrantes del Balón heeft Sol achter de schermen al aangegeven dat hij graag naar Feyenoord wil vertrekken. De Spanjaard beschikt over een contract […]

The post ‘Fran Sol geeft nu al transferantwoord aan Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!