onlinepoker rss

Dagelijks het laatste pokernieuws voor jou geselecteerd!

‘Memphis bereikt akkoord met Atletico Madrid’

Memphis Depay heeft een akkoord bereikt met Atletico Madrid. Maar een transfer lijkt nog steeds mijlenver weg. Atletico wil namelijk geen transfersom voor hem betalen aan FC Barcelona. Hij heeft bij Barcelona een contract lopen tot het eind van het seizoen. Onder Xavi Hernández komt hij niet aan spelen toe en dus heeft hij oren […]

The post ‘Memphis bereikt akkoord met Atletico Madrid’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Memphis bereikt akkoord met Atletico Madrid’

Memphis Depay heeft een akkoord bereikt met Atletico Madrid. Maar een transfer lijkt nog steeds mijlenver weg. Atletico wil namelijk geen transfersom voor hem betalen aan FC Barcelona. Hij heeft bij Barcelona een contract lopen tot het eind van het seizoen. Onder Xavi Hernández komt hij niet aan spelen toe en dus heeft hij oren […]

The post ‘Memphis bereikt akkoord met Atletico Madrid’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *